DE REGIO JDB Zuid-Holland (Zuid)
Opgericht in 1984
1e Vergadering: februari 1985
bij DuPont in DordrechtPagina update Donderdag 09-07-2020

De vrije petanqueverenigingen in de regio Zuid-Holland / Zuid presenteren zich op deze site. De meeste van deze verenigingen komen voort uit reeds bestaande korfbal verenigingen, waarvan een deel zich is gaan toeleggen op "petanque", een van de spelvormen van het in Frankrijk massaal beoefende "Jeu de Boules" Anderen hebben zich direct als "petanque vereniging" gepresenteerd. Buiten het intensief spelen in verenigingsverband zijn er ook de vele regiotoernooien waarvan druk gebruik wordt gemaakt. Deze overkoepelende site geeft een overzicht van De Regio activiteiten.

Regeringsbesluit(en)

Op woensdag 24 juni 2020 heeft het kabinet bekendgemaakt dat de opgelegde verplichte sluiting van alle sportaccommodaties per woensdag 1 juli 2020 wordt opgeheven. Wel werd de samenleving gevraagd met klem en indien mogelijk, zo veel mogelijk de 1,5 meter afstandsregels aan te houden, net als de hygiëne voorschriften van het RIVM.

Sportverenigingen kunnen vanaf woensdag 1 juli 2020 weer wedstrijden, toernooien, competities en evenementen organiseren. Uiteraard met inachtneming van alle voorwaarden en richtlijnen zoals o.a. vastgelegd in het Algemeen protocol verantwoord sporten (Protocol NOC*NSF) Dit protocol, aangevuld met het NJBB protocol, is o.a. te lezen (en te downloaden) via de website van de NJBB.

En zolang als beschikbaar ook via deze link


Inschrijven voor Toernooien bij verenigingen
aangesloten bij De Regio Jeu de Boules:
via onderstaand OnTip logoAls het op de uitnodigingen staat
is inschrijven per e-mail
bij deze Regioverenigingen ook mogelijk.

De afgelaste Regiotoernooien i.v.m. het Coronavirus,
zijn voor zover doorgekregen van de Regioverenigingen,
terug te vinden op de Regio Toernooikalender
via de Menu optie Regio Toernooien (Toernooikalender)
of direct via deze linkCopyright © 2008 BJvN
Alle rechten voorbehouden
Webmaster: bjvannieuwenhuizen@gmail.com
Domeinnaamregistratie en Hosting door:
Flexwebhosting